måndag, februari 17, 2020

Vasaloppet i fara?

Allt var ju packat och klart inför Bessemmerloppet igår med kläder, frukost och så vidare. Jag har nämligen börjat med en ny grej till långloppen och det är att jag äter frukosten i bilen så nära inpå loppet som jag kan. Tycker det blir bättre än att äta hemma 4-5 timmar innan start och sedan bli hungrig. Istället så blandar jag i ordning frukosten dagen innan. En favorit är: 2-3 deciliter havregryn, havredryck, proteinpulver (för smaken) och diverse bär. Gott! 

Så när jag hade allt preparerat igår, men ställde in tävling så packade jag ner allt i en ryggsäck och tog en promenad på lite drygt två kilometer enkel väg upp till Tjärnaberget. Där intog jag min frukost till en fantastisk utsikt. Dock bjöds det på regn och 6-7 plusgrader. Men det var rätt trevligt i alla fall. Skönt med frisk luft. 

I övrigt gjorde jag inte något speciellt vettigt under gårdagen. Blev lite rastlös över att inte kunna träna/tävla. Men annars gick det ändå rätt bra, blev inte alltför nere, trots missad tävling. 
_____

Vad gäller namnet på dagens inlägg så kanske det är lite klickbete. Vasaloppet kommer ju såklart inte vara i fara att genomföras för arrangören. Men det är väl snarare mitt deltagande som känns i fara. Jag har dock varit i denna sits många gånger förr, alltså; förkyld inför. Förra året senast. 

Jag känner mig inte bättre idag, snarare sämre. Slem i bröstet, lätt snorig, tyckte mig känna halsen i morse och så hostar jag. Piss också. Att jag aldrig kan få en bra uppladdning inför Vasaloppet. Nu har jag inte varit sjuk på väldigt länge, så det var ju typiskt. Men vad kan man göra, bara gilla läget och försöka bli frisk så snabbt som möjligt. 

Idag är jag hemma och är pappaledig med Alfons. Vi kommer nog inte göra så mycket mer än att leka här inne. Han är fortsatt hostig och sjuk också. 

Vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: