söndag, februari 16, 2020

Inget Bessemmerlopp.

God morgon. 

Allt var packat och klart inför tävling. Men när jag vaknade upp idag så känner jag mig inte 100. Har en massa slem i luftrören, det låter när jag andas och jag får upp gul/gröna klumpar. Kände det egentligen redan igår och jag tänker att det är dumt att chansa. Både Amanda och Alfons är sjuka, så det vore ju ett under om jag skulle klara mig. Nu har jag inte ont i halsen, eller något dåligt allmäntillstånd, men slem i bröstet och lite hosta vill jag nog inte chansa med idag. 

Tråkigt att missa en tävling, tråkigt att missa träning. Blir det ens Vasalopp nu för mig? Hur mycket tappar jag på detta? Skit också. Ingen riktig höjdarsäsong detta, ungefär i klass med den rådande vintern.

Hoppas på snabb bättring, jag har inte råd med en massa vilodagar när jag redan är så kass som jag är. Jag är i behov av varenda minut träning jag kan få. 

Inga kommentarer: