tisdag, februari 18, 2020

Sämre och sämreTjenare. 

Min förkylning verkar ta ett allt hårdare grepp om mig. Alfons har ju varit sjuk länge, så det bådar inte gott. Jag försöker kurera mig så gott jag kan, men det verkar vara segt. Idag har jag rejäl snuva, hosta, lätt halsont och en feber på 37,8. Vad gäller feber så brukar jag aldrig annars ta tempen, så jag vet inte vad det speglar dock. Känner mig inte speciellt hängig i alla fall, så det är ju bra. Men både Amanda och Alfons har ju varit ganska dåliga, så med min tur kommer väl det snart också.. 

Det blir inte mycket gjort på dagarna nu, lika bra att försöka vila och kurera mig. Har inte tid med att vara sjuk så länge till, klockan tickar inför Vasaloppet.. 

Kämpa Adam!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda som faktiskt funkat för mig är Manuka honung. I studier har de visat sig lika effektivt som antibiotika. Det är dyrt men när man är sjuk inför vasan är goda råd dyra...Ju högre MGO, desto bättre... har självt köpt på Apotea...

https://kurera.se/nya-honungen-som-ar-mer-effektiv-an-antibiotika/

Adam Steen sa...

Intressant!

Anonym sa...

tips! Med rabattkoden; NYKUND så får du 25% på apoteket.se och då kan man välja att hämta ut paketet samma dag på ett apotek i närheten!

Adam Steen sa...

King!