söndag, augusti 04, 2019

Mycket trevlig kväll igår, (mindre trevligt nu)

Tja tja!

Det blev en väldigt trevlig kväll igår. God mat och gott sällskap. Kvällen fortsatte sedan på lite olika ställen, till ganska sen. Kul då, men känns lite onödigt nu kanske. Tanken var att träna cykel med Simon Andersson idag klockan 10. Men Simon ställde in det eventet, då var jag snabb att rätta mig in i ledet och ställa in även jag. Lika bra då jag varit seg och sliten i några dagar, samt inte fått speciellt bra sömn inatt. Men efter detta så är det åter dags för skärpning med bra träning och mat! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett önskemål från din trogna följarskara vore om du kunde köra en liten vlogg då du har vilodag,- behöver inte vara så avancerat, tips å trix i stort och smått, filma med mobil å kör oredigerat.

Adam Steen sa...

Tack för tipset! Ska ta med mig det, så får vi se då :)