måndag, augusti 05, 2019

Inleder den sista lediga veckan!

Tjena. 

Ny måndag och den sista veckan innan livet med måsten brakar loss igen. Denna sommaren har gått i en rasande takt och det kändes som att det nyss var skolavslutning. Jag ljuger om jag säger att jag ser fram emot att börja jobba igen. Men det är väl så när det vankas förändring, med ny skola, annorlunda tjänst och sedan en förändring från att ha varit ledig till att åter börja jobba. Lite ångestfylld just nu, men det brukar gå bra så fort man är igång, det har då gjort det förr. Sen har jag varit lite ur gängorna med lite onyttig mat, sen kväll i lördags, sliten från tidigare träning, dålig sömn och så vidare. Bara att kämpa vidare, så vänder det. Allting går upp och ner. 

Igår var vi väldigt sega hela familjen. Det enda vi gjorde i princip var att ta en promenad i skogen, bygga koja inomhus med Alfons (bilderna ovan), cykla till affären, äta och vila. Jag sov hela 10,30 timmar inatt, nästan för mycket, så nu är jag trött för det istället. Välbehövligt var det i alla fall. Nu ska vi strax ge oss ut på en promenad, Amanda tränar och sedan efter lunch så ska jag få träna. Idag väntar det styrkepass på gymet. Slit och släp. 

Vi hörs senare kamrater!

Inga kommentarer: