lördag, augusti 03, 2019

50 mardrömsminuter på bandetKänslan här, efter att just klarat av det jag haft ångest inför hela dagen...!

God eftermiddag kära vänner. 

Det var då själva fan hur svårt det ska vara att ta sig ut på träningspass. Idag får jag dock skylla mig själv då jag frivilligt lät Amanda träna först. Planen med det var att jag skulle få en fin promenad innan frukosten och det fick jag. Nästan åtta kilometer med Boris och Alfons. Sen efter lunchtid var det så dags för mig att bege mig iväg. Jag var väldigt nervös och ångestfylld inför dagen. Mest för att jag känt mig så trött de senaste dagarna. Men iväg kom jag och dessutom klarade jag av passet med bravur!

Såhär körde jag:

- Löpning till gymet: 11,21 minuter, 2,66 kilometer

- Löpintervaller på bandet:

- 10 x 4 minuter @ 18,5 km/h, 1% lutning, 1 minuts vila mellan varje. Kändes hyfsat kontrollerat, även om det mot slutet började bli ganska jobbigt. På den sista intervallens sista 30 sekunder så höjde jag farten till 19,3 km/h och lutningen till 2,5%. Svettigt. Snittpulsen på de allra flesta låg över 170, så pulsen var åter på fina nivåer, skönt! Maxpulsen blev 186. 

Jag avslutade intervallerna med tre backar:

- 3,20 min @ 9,5 km/h, 15%
1,40 min vila
- 3,20 min @ 11,4 km/h, 10%
1,40 min vila
- 3,20 min @ 15,5 km/h, 5,5%

Dessa backar blir jobbigt på ett annat sätt, mer muskulärt och mindre flås för mig. Men jag är ju en fettis som ogillar backar. Tycker bäst om att springa platt, åtminstone när jag ska försöka springa fort. 

- Löpning hem: 12,15 minuter, 2,84 kilometer

Sprang fyraminutersintervallerna i Hoka Carbon Rocket och resten i mina Napali. Ville försöka få all hjälp jag kunde för att ta mig igenom passet. Dom är riktigt fina mina ”carbonspjut”!

Väl hemma så avslutade jag det hela med totalt 300 tåhävningar och sedan lite foamroller på vaderna. För att förebygga problem. Så jävla skönt att ha betat av detta mördarpass! Nu ska det bli trevligt med en kväll på Blackstone, kanske i kostym!?

Inga kommentarer: