lördag, augusti 03, 2019

Fet och gladTjena tjena. 

Här sitter vi i soffan och äter frukost. Eller ja, det är Alfons som äter. Själv försöker jag återhämta mig från gårdagens mastiga middag med efterföljande fika. Vi firade Amandas födelsedag några dagar i förväg. Det här sockerförbudet verkar ha lagts på is igen några dagar.. Det är ju lite problematiskt när Amanda både gillar att baka och även gör det med bravur. Inte alltför lätt att skippa alla godsaker då. Lägg där till att jag varit (och är) så sliten och trött, så jag har känt att jag behövt lite extra energi. Så länge jag i det stora hela försöker tänka på vad jag äter så borde det inte vara några problem, ibland måste man tillåta sig att leva och njuta. 

Ikväll ska vi ut och äta på Blackstone här i Borlänge. Så det blir vad jag kan förstå ytterligare god mat och god efterrätt. Det blir trevligt. Därefter får det bli skärpning med dessa utsvävningar. Tragiskt att jag ska bli så nojig över vikt och fett så fort jag inte följer min plan. Men som jag nyss nämnde så har jag känt mig lite extra sugen på mat och godsaker nu när jag varit så jäkla sliten. Förhoppningsvis vänder det snart och jag får min energi tillbaka. 

Inatt sov jag med Alfons. Han sover ju bättre nu än tidigare, även om det blir några ofrivilliga uppvaknanden per natt. Jag märker också på pulsen att den blir förhöjd av allt socker, så det är också en anledning till att försöka skippa det i största möjliga mån, kroppen blir liksom stressad och det är svårt att komma ner i varv. Känns som att jag har lika hög puls när jag ska sova som jag haft på träningen de senaste dagarna. Små bekymmer i det stora hela kanske.. 

Dagens träning kommer bli någon form av löpbandsintervaller. Jag vill ju försöka få tillbaka lite löpform igen. Så dålig som den varit på slutet är inte okej! 

Nu var det mycket gnäll igen. Det är lätt att jag tar till gnällkortet när jag är trött och sliten. Det är bara att rida ur stormen, så vänder det och känns bättre igen. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: