onsdag, juli 31, 2019

Tio(!) timmars sömn inattJag borde inte se såhär trött ut när jag sovit i en halv evighet. Men det gör jag och trött är jag. Dock på ett annat sätt än igår. Småstingslig och sliten igår kväll, men efter en magisk sömn mellan 23 och 09 så har jag för första gången på säkert två veckor fått en natts sömn på över åtta timmar. Det var så jävla välbehövligt och skönt att ni aldrig kan tro! 

Temperaturen utomhus står nu på endast 15 grader. Sjukt hur det kan svänga så mycket och så snabbt. För bara någon dag sedan hade vi temperaturer på över 30 grader. Bara att gilla läget. Även om jag gillar sol och varma temperaturer så är ju detta ett bättre klimat att träna i måste jag ändå säga. 

Idag är tanken att jag ska springa en fin tur med Alfons i vagnen. Något liknande som förra veckans löppass är planen, fast istället hitta en runda, utan vändning. Blir skoj! Ska bara försöka vakna till med några koppar kaffe. 

Hörs senare. 

Inga kommentarer: