tisdag, juli 30, 2019

Kul dag på FuruvikHejsan. 

Ovan ser ni en radda bilder från gårdagens heldag på Furuvik. Det kanske inte var en perfekt vilodag ur mitt perspektiv med träningen och denna blogg handlar ju om mig och mitt idrottande. Även om det mer och mer smyger in mer vardagliga saker både här och i mitt liv. Men det var en trevlig och rolig dag. Alfons verkade trivas, även om han kanske är lite för liten för att kunna få en roligare upplevelse. Det var roligt för honom att testa några karuseller och han tycker ju om djur. Men han hade nog uppskattat det ännu mer om han varit något år äldre. Dagens största behållning var ändå när vi åkte ”små grodorna” och ”tekopparna”, när Alfons tjöt av glädje. 

För oss vuxna var det ganska jobbigt, utan att överdriva så blir jag mer sliten av en sådan dag än som dagen innan när jag cyklade i nästan fem timmar. Jag blir helt slut av alla ljud och Alfons far omkring överallt, så det blir en del jagande och springande. Men det får man ta, han är ju pigg och har mycket fart grabben. 

Jag kanske låter lite negativ när jag skriver, det är jag inte. Är bara väldigt trött just nu. Har inte fått till sömnen riktigt under den senaste veckan 6,5-7 timmar per natt bara, lite för lite tyvärr. Men det vänder nog. 

Furuvik var i det stora hela trevligt. Lite mycket folk dock, så det var trångt och högljutt. Dessutom så tycker jag synd om de stackars djuren som är instängda, kanske är det inbillning, men jag tycker dom ser deprimerade ut och liksom tomma i blicken. 

När det vankas dagar som denna så får jag förbise sockerförbudet en aning, så det smaskades på lite onyttigheter såsom glads och sockervadd. Det får jag ta, någon dag emellanåt borde inte vara någon fara. 

Nu ska jag försöka mobilisera kraft till att efter lunch ge mig ut på ett stakintervallpass. Hoppas jag blir lite piggare än vad jag är nu!

Inga kommentarer: