måndag, juli 29, 2019

Furuvik nästa!

Hejsan alla måndagsglada!

Semestern rullar på, men det går i en rasande takt. Ångesten och oron inför att börja jobba igen har så smått börjat smyga sig på. Det är tufft redan nu att hinna med alla måsten om dagarna och då är jag ledig. Hur ska det gå sen när jag börjar jobba den 13:e augusti? Fram tills ledigheten var jag pappaledig både måndagar och tisdagar. Nu ska jag endast vara pappaledig på måndagar. Hemska tanke. Arbetstiderna kommer dock vara ganska lika, ungefär klockan 08-15, tror jag. Men det kommer bli stressande att hinna med den där satans träningen som ständigt ligger mig i hasorna. Det har dock gått förr och borde nog göra det framöver också. Jag tror det bara är lite ångestfyllt såhär innan en förändring, väl inne i det så kommer det nog rulla på som vanligt. 

Det blev ju en fin träningsvecka den som avslutades igår. Årets högsta timantal på en enskild vecka med närmare 18 stycken och noll vilodagar. Tänkte att det var lika bra att pressa på lite. Dels efter en mindre mängd veckan innan på Gotland och också för att passa på när jag är ledig. Tyckte ändå att det gick rätt bra, trots att jag emellanåt kände mig lite seg. Men värmen kan ha gjort sitt till också. Fick i alla fall till två fina intervallpass:


Dessutom ett ytterligare styrkepass som gick bra. Förutom dessa pass så fick jag in en 30 kilometer lång löpning och några ytterligare bra distanspass. Veckan börjades också med 66 timmars fasta. Så på alla plan en verkligt bra vecka! 

Idag känner jag mig lite trött i kroppen från träningen. Benen är trötta, men inte helt trasiga. Värre var det igår mot kvällningen när jag tog cykeln ner till Willys. De två kilometrarna enkel väg var sjukt jobbiga och det fanns inte mycket power kvar i buggarna då kan jag lova. Det blev en hyfsat aktiv dag efter träningen också då vi grejade med staketet som nästan är klart nu, endast lite målning kvar! 

Nu sitter vi i bilen på väg till Furuvik. Det hoppas jag Alfons kommer gilla. Det var väldigt många år sedan jag var där och har inga som helst minnen därifrån. Så det ska bli skoj även för mig att uppleva. 

Vi hörs senare!
Inga kommentarer: