torsdag, maj 03, 2018

Vad gör jag för fel?!


Ätning
En mysigare morgon när jag får äta frukost med mina favoriter!! Idag åt jag fyra hela kokta ägg och en extra äggula från Amanda. Vi håller i med vårat godisförbud, den 9:e maj har vi klarat oss i en månad. Riktigt imponerande va?! Amanda är till och med ännu mer extrem när hon väger sin mat. Vi kör på till Mallis-resan den 25:e maj, blir bra det. Därefter blir det kanske 1-2 godisdagar för mig i veckan.

Idag blir det pannkaka i skolan, grymt!!

Vad är felet?
På tal om rubriken. Ja, vad gör jag för fel egentligen? Ni gillar ju aldrig mina bilder på instagram  eller mina blogginlägg, etcetera. Är jag så jävla ointressant?! Ska jag få lov att sluta blogga?! Nej aldrig, ni kommer inte slippa mig på länge!!

Träning
Jag är mörbultad i kroppen idag. Jävlar. Dom tar hårt mina 12:or på gymet. Kul med förändring. Dessutom så är jag helt förstörd i framförallt min högra vad. Det är nog från löpningen i tisdags, den höll nämligen på att dra ihop sig då. Smorde in mig med voltaren och går med stödstrumpor idag. Hoppas det går över snabbt. 

I eftermiddag väntar det klassiskt på rullskidorna, tänkte jag. 

Nya Oakley
Ja hörni. Såg ju på Northug och Klæbo att dom hade de nya Flight Jacket-brillorna på nästippen under tisdagen när jag kollade Klæbo vlogg, jag lyckades hålla mig ända till idag innan jag beställde ett par. Som jag sa till Amanda: ”Jag kommer inte kunna ställa mig på en startlinje igen, innan jag har dessa i min ägo!”

Jag kommer säkert inte tävla med dessa ändå, dom är bara steekiga. Troligen är dom inte bättre än min favoritbåge: Radar EV, men vem vet. Det sjukaste av allt är att jag betalade för dessa också, ni som känner mig vet att jag HATAR att betala för saker. 

Denna färg blev det:


Aktier
Jag jobbar på med aktieköp varje dag. 2-3 bolag, cirka 500-600 kronor per bolag, handlar så att jag hamnar på en krona i courtage per affär. Nu i utdelningstider så handlar jag aktier fram till x-datum och byter sedan till ett annat av mina befintliga innehav. På slutet har det blivit en del Latour, Investor och H&M faktiskt,hör och häpna. Vidare blir det sedan Kinnevik och XACT högutdelande. Innan jag senare i maj kommer köpa mer ”vanligt” igen med favoritblogg såsom Castellum, Axfood och några av nyss nämnda. Det blir nog bra till slut! Har även någon liten slatt i Amazon som fortsätter att leverera!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Adam,

Kan kanske bero på din egocentriska framtoning, samt dit lite ovårdade språkbruk.

Adam Steen sa...

Haha. Brinn.

Anonym sa...

Amazon har ju gått som ett skott alltså! 80-90 % på två år! Förvånad över att du inte äger ett annat av dina favoritbolag, Apple. Det sprutar ju in pengar där enorma marginaler och sektliknande fans som kunder. Kan inte bli bättre!

F.ö bör man nog fundera på att placera mer pengar i andra länder (USA) eftersom våra politiker generöst nog bestämt att dela ut våra pengar till halva Mellanöstern och Afrika vilket sänker vår valuta totalt. Så mer placeringar i USA samt i svenska exportföretag som tjänar på en valuta på banannivå kan nog vara klokt. Berkshire Hathaway rekommenderas för mer spridning av risken iom att det är ett investmentbolag.

Adam Steen sa...

Ja!! Jag äger Apple också såklart :)

Det låter vettigt. Har en (1) Berkshire också faktiskt. Tack för kommentaren :)

Anonym sa...

Bra att du tar till dig tipsen! :D

Adam Steen sa...

Jodå :)