onsdag, maj 02, 2018

Gympa med AdamLutande rodd

Först och främst, jag har fixat en rabattkod åt er hos WearColour, förhoppningsvis är ni lika snåla som mig och då kommer denna väl till pass. Ni får nämligen 20% rabatt på alla köp om ni anger koden: SS18Adam20 . Varsågoda!!

Idag har jag krämat ur kroppen igen. Fan, det tar aldrig slut!! 

Knäppte på mig mina Elpex-fyror och stakade ner till Actic Maserhallen. Där körde jag ett gäng 12:or, vilket är helt enligt planen denna första träningsperiod. Här har ni facit:

- A. Uppvärmningsövningar med skivstång: 10 kickstöt - 10 lutande rodd - 10 overhead squats

- B. Frivändningar 3 x 12, 50 kilo - Bänkpress 3 x 12, 65 kilo - Lutande rodd 3 x 12, 45 kilo

- C. Magchrunches i cablecross 3 x 12, 86 kilo - Tricepspress i cablecross (se bild nedan) 3 x 12, 50 kilo


- D. Chins 10 x 8, start varje minut

- E. TRX-styrka. Övning 2 i mitt gamla program (se film nedan) 3 x 12 - Övning 5 i mitt gamla program 3 x 18 - Övning 6 i mitt gamla program 3 x 20 - Liggande rodd/latsdrag 3 x 10

Jag var ganska trött efter detta, usch. Trodde detta programmet skulle vara lättare än det jag körde förra veckan, men tji fick jag. Dessutom så var jag inte klar här, utan det var dags för 10 stycken spurter á 25 stavtag i lätt uppförsbacke i Skräddarbacken, fy fan. Jag accelererade som en ubåt och långsamt gick det, men jag blev tröttare än innan åtminstone, nu kämpar vi vidare!

Avslutar med en film från en TRX-övning, testa denna:2 kommentarer:

Anonym sa...

Looking strong.

Adam Steen sa...

Tack!