onsdag, maj 02, 2018

Livet i bilder

Välkomna!

Här kommer lite bilder från det senaste dygnet:


Jag hjälpte Alfons att tvätta bilen igår, han blev sådär nöjd med mitt jobb, fick lov att göra om stora delar av schamponeringen, så troligen är det han som tar över tvättandet framgent.. 


Jag lagade en omelett åt mig och mamma igår, mellan promenaderna. Omelett är något jag äter nästan varje lunch om jag är hemma och ledig. Detta är väl någon form av standardrecept för mig:

4 ägg
En skvätt grädde
Skinka
Ost
Salt
Peppar
Övriga valfria kryddorJag passade på att för andra gången sommar-paraffinera skidorna, hoppas jag slipper ta fram dessa på några månader nu. 


Det var strålande grillväder igår: 3 plus och regn. Jag brukar sköta middagar måndag och tisdag när Amanda jobbar, även andra dagar också såklart. Frågan är om det nu inte blir grillning varje dag fram till sista oktober ungefär. Nog kan man väl grilla blodpudding? Även tacofärs borde väl gå, om man får grilla med stekpannan i? Vi badade med Alfons igår. Han gillar vatten det lilla blötdjuret och vi gillar honom!


Min första syn denna morgon. Jag har vaknat upp till sämre genom åren... Igår ”fyllde” guldklimpen åtta månader. Tiden går fort. 


Inga kommentarer: