torsdag, maj 03, 2018

Diagonalat(!) i regn med hjälm(!) och Måns


Hej vänner, fiender och kamrater. 

Ibland så ställer jag mig frågan: ”Vad håller jag på med?”. Idag var en sådan dag, trött, hungrig, kall, regn, fem plusgrader och Elpex-fyror  Det finns miljarder bättre kombinationer, minst. Som tur är så hade jag med mig Måns Sunesson idag, skönt med sällskap i dessa lägen. Jag hade även bestämt mig i sann egocentrisk anda att jag skulle använda benen och diagonala uppför (även på platten och utför var lämpligt idag), det var rätt skönt och välbehagligt. Minns jag rätt så körde jag inte ett pass diagonal under fjolåret. Tider förändras. Dags för trad-satsning igen kanske?! Nej, fy. 

Det blev 2,15 timmar åkt idag i kylan, maxfarten landade på 28,6 km/h, då åkte vi bara i kuperade Skräddarbacken. Tungfört är bara förnamnet. Vi hann precis passera 30 kilometer åtminstone, innan vi tvingade oss själva av rullskidorna. Hade vi fått som vi velat så hade vi åkt några timmar till, men vi har ju annat i livet också... Numer har man ju något att komma hem till och så vidare. 


”Månsunen” sträcker ut som om det inte fanns någon morgondag!

Inga kommentarer: