fredag, april 27, 2018

Stakning på rull, i regn och hagel, samt på grus!


Vi kan väl börja med att bara i förbifarten nämna att det var motvind även idag, i alla riktningar så klart. Då åkte jag samma väg bort och hem. Nu är det dags för motvindssäsongen alltså. Undrar om vi bara låter bli att skriva något om det så betyder det: motvind i alla riktningar. Nämner jag det så är jag mer än vanligt less och skriver jag att det inte var någon vind så köper jag en trisslott, hur låter det?! 

Mycket väder och vind nu när jag även nämner att det var ett sjujäkla regnande och/eller haglande. Dessutom så var ALLA cykelbanor osopade och fulla med grus. Vakna upp och sköt ert jobb, tack! 

Jag mindes rullskidor som lite roligare än idag. Men även tråkiga träningspass är träningspass. Jag åkte förbi Mellsta, Övermora, Bomsarvet och vände i Medväga. 

Jag såg inte någon från varken Ski Team Fåne eller Stockhålms Rullslidor, det kan dock ha berott på min mediokra snitthastighet av 15,1 km/h, trots att jag stakade på fyror som rullar så lätt. Då ska ni veta att jag försökte ligga på så gott det gick dessutom. Gudarna ska veta att framtiden inte ser ljus ut för mig som rullskid- eller skidåkare. Men vad gör väl det om hundra år?

I 90 minuter så var jag ute och hade skoj, totalt tre timmars träning en enkel fredag får man då se som något positivt!

Sov gott.

Inga kommentarer: