fredag, april 27, 2018

Fredagsmorgonlöp


Jag kan inte tänka mig en bättre fredagsmorgon:

Svart kaffe till frukost - fem kilometer cykling till skolan - 90 minuter löpning. 

Härligt värre. Något sliten i benen från gårdagens styrka. Fick bita i rejält när eleverna matade på uppför i backarna omkring Bergebo. Jag känner mig återställd och pigg från vilan efter hjärtmuskelinflammationen när jag tränar lugna pass. Men idag när det gick lite fortare så får jag bekänna färg, mest på grund av uteblivna fartpass, inte att jag mår dåligt på något sätt. Skönt att få blåsa ur kroppen lite mer. Totalt blev det som sagt 90 minuter löpning (14,67 kilometer och 470 höjdmeter). Fick upp pulsen i 178 som mest, inte illa!

Sockerfria månaden rullar på även den. Har nu varit utan godis, glass, fika och annat i 19 dagar, inte illa alls det, det går klart över förväntan att vara utan sötsaker. Men jag blir så jävla hungrig på annat, så förutom frukosten där jag brukar hålla igen med ägg, fasta eller liknande så äter jag stora portioner mat av åtminstone hyfsad kvalitet. På kvällarna så äter jag en del majskakor av denna modell. Det borde ju bara bättre än godis i alla fall. Den sockerfria månaden kan komma att förlängas ända tills vi åker till Mallorca den 25:e maj, vi började den 9:e april. Tycker inte jag blir något smalare heller tyvärr, i morse vägde jag in på 73,5 kilo. Kämpa Adam.

I eftermiddag blir det en ny tur på rullskidorna är planen!

Inga kommentarer: