lördag, april 28, 2018

Nya dårskaper står för dörren


Vaknade utvilad klockan 06,30 idag, det ni! Vi tog hit en säng igår till Alfons rum och Alfons mormor sov med honom i den inatt. Det gjorde att både jag och Amanda kunde få sova ostört från klockan 21,30 igår kväll, sjukr välbehövligt och skönt. 

Känner mig lite smått mörbultad i kroppen sedan gårdagen, man är väl för otränad för sådant här. Ställde mig på vågen idag och noterade 74,5.. Ett kilo upp från igår, trots nyttig mat och mycket träning. Spelar liksom ingen roll om jag vilar och äter godis, eller tränar och äter nyttigt. Jag blir sämre tränad och fetare hur jag än gör.. 

Idag ska jag ut på något galet. Tillsammans med Adam Larsson och kanske Måns Sunesson så ska vi bege oss med längdutrustning till Romme alpin för att åka i backarna där upp och ner. Det kanske kan bli trevligt, tydligen var det en del snö kvar där.

Inga kommentarer: