torsdag, april 19, 2018

Så ser Sveriges chanser ut inför Fotbolls-VM i sommar


I Juni drar sommarens stora händelse igång, Fotbolls-VM. Detta år går turneringen av stapeln i Ryssland och för första gången på 12 år har Sverige lyckats kvalificera sig. Efter ett gastkramande kval lyckades Sverige slå ut Stormakten Italien efter en 1-0 vinst i ett dubbelmöte. Nu är frågan hur det kommer gå för Sverige i mästerskapet? Hur ser Sveriges chanser ut inför Fotbolls-VM 2018?

Efter att Sverige tog den långa vägen till VM via gruppspel och sedan play-off lottades de i grupp med Tyskland, Mexico och Sydkorea. En grupp som Tyskland förväntas vinna och en andraplats som är mer öppen. Sveriges största konkurrent i gruppen är Mexico, men det svensk landslaget ska ha en god chans att ta sig vidare. I öppningsmatchen ställs Janne Andersson och hans mannar mot Sydkorea, vilket kan ge Sverige en bra start på turneringen. Hos bettingstugan.se hittar du hela VM-2018 spelschema.

Som tidigare nämn har Sverige en stor chans att ta sig vidare från gruppen sett till motståndet. Men det är såklart bara spekulationer. Ett bra sätt för att få en mer tydlig bild över lagens faktiska chans att ta sig vidare är att kolla på oddsen. Här vägs nämligen alla tänkbara faktorer in som kan ha en påverkan på lagens möjligheter. Då slipper du alltså själv sitta och läsa på spelartrupp, form med mera. I dagsläget har Sverige enligt oddsen en 44%-ig chans att ta sig vidare, medan Mexico ges 52% chans. Överlägsna favoriter är inte så oväntat Tyskland med 94% chans. För att att se hur alla gruppspelsmatcher spelas, finns TV-tider till Fotbolls-VM.

Att välja spelbolag under VM
Har du tänkt att spela på Fotbolls-VM i sommar? Då är du inte ensam. Under stora mästerskap är det nämligen många som normalt sett inte spelar som väljer att ge sig in på marknaden. För ovana spelare kan de verka som en djungel att välja spelbolag och ord som insättningskrav, omsättningskrav och minimum odds kan ställa till det. Är du en av dessa som tänkt att spela på VM i sommar men inte vet vilket spelbolag du ska välja, så hjälper vi dig att hitta bästa spelbolag.

Inga kommentarer: