måndag, april 30, 2018

Heldag med (mini-)Jens


Tjena alla glada!

Idag är jag hemma och är pappaledig med (mini-)Jens Burman. För visst är Alfons lite lik "Jensa" va, eller är det bara jag?! Amanda jobbar några timmar och ska sedan träna. Jag och Alfons har vilodag, men det hindrar ju inte oss från att gå en mil eller så, vi ska ju även till Willys för att flanera omkring och titta på veckans erbjudanden. För övrigt har vi nog inte så mycket planerat idag. Kanske om vi åker och kollar på någon majbrasa ikväll, vi får se.Tidigare till vardags hemma som pappaledig brukade jag ha ett par träningsbyxor på mig, numer går jag runt i mina friluftsbyxor som är riktigt grymma. Skön passform, bra pris och kvalitén verkar även den vara på topp. Jag köpte storlek small, är 178 centimeter och väger 73-75 kilo ungefär. Kan verkligen rekommendera dessa byxor, det finns ju dessutom en rad olika modeller och färger.


Jag ser kanske ut som en lodis när jag kommer gåendes i mina trasiga hoka clifton 3, men det där hålet har jag gjort själv, det är på grund av en hallux valgus-knöl som jag har på vänster stortå. Med hjälp av hålet så får knölen lite avlastning och jag slipper ha ont. Visserligen har jag haft tur och inte haft speciellt ont ofta, men ibland kan den ömma och vara lite trasslig. 


Inga kommentarer: