söndag, april 29, 2018

Expedition, DM-medaljörer och nytt pass i Romme

Vad har hänt sedan gårdagens inlägg tro?

Något i denna (o)ordning ungefär:

Min bror bjöd in till grillning under gårdagen, så jag lämnade Alfons hos mina föräldrar, deltog på middagen, lekte upptäcksfärd i en lucka på golvet (se bilden nedan), åkte sedan för att hämta Alfons och därefter hem. 


Expedition luckan, notera mina varselkläder som var perfekta för ändamålet, även Simons blommiga skjorta gjorde stor succé där nere i hålet. Dessvärre hittade vi inte något mer än en tom gammal vinflaska och några tegelstenar i vad som såg ut att ha varit en gammal jordkällare eller liknande. 

Det var celebert besök på middagen, bland annat så ser ni ju Simon på bilden ovan, han är just nu den snabbaste löparen vi har här i länet, då han igår sopade hem terräng-DM på 4 kilometer. Vi hade även äran att träffa Jesper ”Jazzenyz” Nyström på galejet, han kom trea och blev således bronsmedaljör på nyss nämnda tävling. Dessa två herrar höll ett väldigt uppskattat föredrag på dryga timmen om deras uppladdning inför tävlingen och även lite taktiksnack. Allt inför en väldigt imponerad och hänförd publik. 

På nattningen så kom Amanda hem, hon hade varit på kalas med sina tjejkompisar, såhär glad blev hon att träffa Alfons:
I förmiddags så åkte jag ett 2,40 timmar långt skatepass i Romme alpin i trevligt sällskap i form av Adam Larsson, Måns Sunesson och Gustav Eriksson. Det var dock en sådan här dag rent formmässigt:


Helseg kropp, där jag riktigt slog fast skidan nedåt i marken och grävde mig allt ner djupare ner i snön, samtidigt som jag krängde i sidled så att jag nästan höll på bryta av mig revbenen. Men det var en träningsdag det med och totalt fick jag ihop elva timmar denna första vecka på träningsåret, det får duga för en lat mas som mig. 


Kärt återseende med den alltid lika trevlige GustavInga kommentarer: