måndag, april 30, 2018

Nytt från WearColour

Förra veckan så tog köp-abstinensen över och jag blev tvungen att kika in på mitt gamla favoritmärke, då Colour Wear - nu WearColour för att klicka hem tre plagg. Jag har ju som ni vet närmare bestämt bott i kläderna från det tidigare märket, både till vardags men också i träningen. Jag tycker att dom levererat snygg design, konkurrenskraftiga priser och en bra kvalité rätt igenom på deras kläder, även efter många tvättar. 

Här är de plaggen som jag idag hämtade ut:


Jackan heter Vent jacket och är i storlek Small, satt riktigt bra. Den har precis som de tidigare vindjackorna även en huva, vilket jag tycker kan vara kanon under blåsiga och i viss mån regnigare förhållanden. Eller bara om jag vill se kriminell(are) ut. 


T-shirten heter Raise tee, storlek small. Bra i storleken, materialet kändes också som ett "rätt" material för att träna i, utan att bli sunkigt eller tungt och blött. De små ventilationshålen uppe på ryggen förstärker känslan av en bra träningströja. 

Shortsen heter Arc shorts, storlek small. Skulle kanske haft medium här, eller så är det bara att jag inte tycker om att se mina överviktiga korvben. Materialet är klart mycket bättre än tidigare modeller, mer "träningsvänligt" och med en skönare innerbyxa. Kommer att använda dessa plagg mycket i sommar, både när jag smyger runt i skogen och jagar folk och även i stridens hetta under träningar. 

Passa på att klicka hem något plagg även du, följ dom på sina sociala kanaler (Facebook, Instagram, Youtube), signa även upp på deras nyhetsbrev så du inte missar några grymma nyheter!

Inga kommentarer: