fredag, november 24, 2017

90 minuter stakning med några impulserTja.

Det har rullat på för fullt idag igen. Efter jobbet så drog jag hem, bytte om till skidkläder (åkte med Skistarts egna tävlingshandske som jag tycker sitter riktigt bra) och stack till Falun för att göra ett försök till att bränna lite kalorier. Såg till min glädje att spåret var förlängt med i princip hela stadion, så nu mäter spåret 1,6 kilometer. Det var trots plusgraderna fina och bra spår. Lite isigt och även löst på sina ställen, om man ska klaga, men i det stora hela så var det bra!

Jag skrapade ihop 1,30 timmar, 23,5 kilometer och 365 höjdmeter. Under den sista kvarten så lade jag in 10 stycken impulser á 20 stavtag för att försöka få upp lite fart och hitta tekniken i högre hastigheter. Fint pass och bra dag.

Imorgon väntar ett roligt uppdrag, hörs då!

3 kommentarer:

Håkan T sa...

Tjo! Jag har funderat på skisstarts racehandske. Vet du ungefär vilken storlek tex medium motsvarar i siffra på en lillsport?
Kul att allt går bra med Alfons! Vilken sköning!

Håkan T sa...

Såg nu att det fanns en storleksguide på skistarts hemsida :) sorry!

Kul med skidprofilen på Domnarvet! Tror du är som klippt och skuren för den. Vi blir ”kollegor” nästa år då vi håller på att bygga hus i hönsarvet för fullt :)

Adam Steen sa...

Tja. Bra, då har du koll :)

Ja, tack så mycket.

Ja, det är riktigt roligt!

Okej, trevligt :)