lördag, november 25, 2017

Modelljobb


Svärmor har sytt den här söta masdräkten åt vår guldklimp. Kanske blir det denna dräkten på dopet den 17:e december. Den är riktigt fin tycker jag!

Idag så blir det en vilodag från träningen. Skönt ändå. Är rätt sliten faktiskt. Trots en ganska ringa mängd träning på lite drygt tio timmar i veckan så har jag ändå fått till riktigt bra kvalitet. Det känns ju faktiskt bra och jag får ju vara nöjd med genomförandet. Visst, i somras snittade jag 20 timmar i veckan. Men det var då. Nu är det en ny fas både i träningsåret och livet. Bara att jobba på efter de förutsättningar som råder. 

Istället för träning idag så ska jag åka till Avesta för att vara modell åt ett företag vid namn CTH Ericson of Sweden. Det är ett företag som tillverkar mössor och kepsar. Ska bli spännande. Hoppas jag duger, det borde jag göra eftersom att dom tillfrågat mig. 

Hörs senare. 

Inga kommentarer: