fredag, november 24, 2017

Ny härlig löptur i soluppgångenÅterigen har jag fått börja fredagen med ett träningspass tillsammans med gänget på skidprofilen här på skolan. Härligt! Som de senaste gångerna så fick vi också bevittna sol och soluppgång. Det är man inte bortskämd med i detta landet direkt!

Idag blev det samma upplägg som senast; 1,15 timmar löpning. Jag hoppade över frukosten för att få lite extra effekt av träningen. 

Under passets gång så blev det lite övningar också:

- 100 spänsthopp (jämfotahopp och enbenshopp)

- 5 stycken sprättande skidgång/mångsteg

- 5 minuter plankan och armhävningar 

Ett lagom pass för både mig och gänget. Trevligt är det hur som helst och jag kommer få fortsätta hålla i profilen framöver under vårterminen också, kul. Snart kan vi väl åka skidor förhoppningsvis, det blir nog perfekt. 

Uppe vid Bergebo så hade dom sprutat lite högar med snö, får vi bara lite kyla igen så kan det nog snart bli åkbart. Vi håller tummarna för det. 

I eftermiddag så ska jag till Falun för att åka lite skidor på Lugnet. Enligt uppgift så har dom förlängt slingan till 1,6 kilometer nu. Drömmen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni mötte inga från Stockholms Rullskidklubb i krokarna? De har tydligen infört förbud mot farter långsammare än 4 min/km när det gäller kuperad distanslöpning (A1).

Adam Steen sa...

Hahahahahah. Århundradets kommentar. Och alla tar 140 i bänk. Vi såg ett svart/gult streck i skogen. Antar att det var dom

Anonym sa...

De tycker alla att 140 är en baggis. Beror kanske på att ingen väger under 100 iofs...

Adam Steen sa...

Sanning