fredag, juni 30, 2017

34 000Skruvade ihop en ny joggingvagn från babyland häromdagen, en Trille Jogger

Igår blev det en del uträttat! Stegräknaren stod på 34 000 steg när jag lade mig i sängen, därav rubriken. Vi (Amanda får mest kommendera och jag jobba) grejade med tujahäcken, lade i täckbark där det fattats, fyllde upp med jord, grävde ner plåtar som avgränsning vid infarten mellan tujahäck och asfalten, röjde bort ogräs från gården, och så vidare. Inomhus blev det sedan en sväng med dammsugaren och moppen. 

Det mest effektiva sparknepet jag gjorde igår var att ta cykeln till Willys, panta två stora säckar med pant för totalt 100 kronor, handla middag och betala med pant samt småmynt. Man måste ju vända på varenda krona nuförtiden. Börsen sjunker satan nu också, inte så lätt att inte bry sig, men målet är ju att spara långsiktigt, så det är nog troligen ingen fara på sikt. 

Nu ska jag ut och träna, först en kort sväng på rullskidorna och sedan en minisväng i löparskor, för att bestämma mig om kvällens toughrace supersprint. Håll tummarna!

Inga kommentarer: