torsdag, juni 29, 2017

Torsdagsfakta
Tjena alla torsdagsglada. 

Lite punkter i oordning:

- I tisdags så hjälpte pappa mig att byta olja och oljefilter på Benzen. Bra att sköta om sina saker man är rädd om. 

- Min träningsvärk är idag brutal, speciellt i lår och skinkor. Kan knappt röra på mig. Kämpa Adam. 

- Vilar idag, men vi håller på grejar med trädgården, handlar saker på byggmax och så vidare. Så jag har en känsla av att det kan bli en minst lika aktiv dag som om jag hade tränat. Men det är ju faktiskt bara trevligt, dessutom så blir det ju fint. 

- Tänk så snabbt det pendlar i min skalle egentligen. Innan 3000 meter förra torsdagen så var jag i min mening världens sämsta löpare och skidåkare. Därefter så var känslan att jag ändå var i någorlunda fas. Det pendlade tillbaka till bedrövlig igen någonstans efter fredagens hälsene-problem och söndagens oplanerade vila. Inför gårdagens pass så var jag åter nere på noll och totalt otränad. Sedan presterar jag en av mina bästa pass på månader, rent känslomässigt. Slutsatsen blir att jag kanske inte ska låta mig luras av mina känslor och tankar, utan försöka känna lite lugn och trygghet i det jag gjort och gör. 

- Imorgon kväll och lördag förmiddag var/är planen att springa Touhgrace Sweden i Dalsjö, här i Borlänge. Har ju haft ont i hälsenan en tid, så jag kommer göra ett test imorgon förmiddag för att se hur det blir. Jag behöver ju tuffa träningar/tävlingar och jag vill ju köra. 

Nu väntar lunch och sedan fortsatt arbete. Kämpa!

Inga kommentarer: