lördag, juli 30, 2016

--> Lever life deluxe


Jag och min kömpis knähunden

Oj, jävlar ja. Här har ni suttit och tryckt F5 på era webbläsare i hopp om att jag ska uppdatera, medan jag i godan ro hållit er på halstret i drygt 20 timmar. Vilken jävla dålig stil av mig, usch. 

Härom dagen när jag var ute med Amanda på en hundpromenad så pratade vi lite om träning och träningsvärk. Hon berättade att hon hade just träningsvärk och frågade mig om jag brukar få det. Jag svarade att jag kan få det i samband med tuffa tävlingar på skidor, efter hård styrketräning och när jag sprungit banintervaller, i övrigt så är det väldigt sällan. Idag när jag vaknade så känner jag en riktigt fin träningsvärk i skuldror och magen framförallt. Gårdagens dödspass blev precis så hårt och tufft som jag hoppades på! 

Under gårdagseftermiddagen och kvällen var jag mer eller mindre helt sänkt. Vi var på middag hos Amandas föräldrar, med efterföljande kubbspel. Jag hade fullt upp att hålla mig ståendes, var helt lam och nästan andfådd av att kasta några träpinnar, då vet man att man lever och tränat hårt. Har ju lyckats köra 17,05 timmar och 242 kilometer på fyra dagar, i en värld för en drönare som mig så är det väldigt mycket! 

Idag är jag och hunden "Boss" lämnade ensamma då Amanda är på en tripp till Stockholm. Det betyder för min del att det blir väldigt sparsamt med göromål. Jag fick en väldigt god nattsömn med drygt åtta timmars sömn, vaknade endast en gång i natt för att gå upp och kissa. Andra nätter har jag vaknat två - tre gånger och känt hur det kryper i mina vader. Brukar då kränga på mig mina "vadcalfs", vilket brukar hjälpa bra. Slapp det i natt skönt nog. 

Som sagt så har jag vilodag idag, ska ta det lugnt, ta en liten promenad med Boss och kanske fånga några Pokémons. Ska verkligen känna hur kroppen absorberar in den träningen jag gjort de senaste dagarna, och trots att jag enbart vilar idag så får jag ändå cirka 40 timmars vila mellan gårdagens träningspass och det planerade imorgon. Länge leve enkelpass!

Idag så har jag hittills tagit mig från sängen till soffan, hängt en tvätt med träningskläder, ätit tre kokta ägg och en riskaka, kollat på klipp från Blinkfestivalen 2016 och druckit kaffe. Stortrivs! 

Förresten, den 11 augusti klcokan 16 så ska jag springa ett nytt "toughrace", nämligen "Mudlife OCR" i Älvdalen. Det ser jag fram emot! Verkar bli lite tävlingar för mig i augusti och september, mestadels löpning. Ett bra sätt att kolla av hur man ligger till och samtidigt få bra träning!

Nu ska jag vila vidare, vi hörs senare!


Två halvt döda under gårdagskvällen

2 kommentarer:

Janne sa...

Sugen på Alliansloppet 27/8?

Adam Steen sa...

Faktiskt inte sugen alls på det