lördag, juli 30, 2016

Det var den dagen det


Pigg och fräsch efter gårdagens friskvårdstimme


 Godkväll!

Det har varit en lika lugn och skön dag som jag hoppades på! Nästan att jag blivit stressad över min lathet, då kan man nog säga att jag vilat rätt. Är det någonting jag är expert på så är det väl just att vila och ta det lugnt. Idag var det dessutom välbehövligt. Ja ja, ni har nog fattat allt det där nu. 

Har i alla fall hunnit med att gå med hunden, tagit några Pokémons (level 20), lyssnat på Alex & Sigges podcast och nu kollar jag dagens etapp av Blinkefestivalen. Jag har dessutom precis gjort klart med Jimmie Johnsson inför morgondagens träning. Vi ska nämligen köra ett crosspass på planerade fyra timmar. Det blir väl en riktigt fin avslutning på veckan det! En vecka som förutom träning har inneburit en del lek och bus med "lill-pingvin":När det dessutom blir några mil på rullskidorna så är det ju också önskvärt med vassa stavspetsar. Jag brukar försöka slipa dom inför eller efter varje pass. Jag har ju förutom ett pass på de klassiska rullskidorna (och tre på skate) i år enbart kört med mina 155 centimeter långa stavar. Har inga siffror i huvudet nu, men det har ju blivit några mil, ändå så har jag inte bytt stavspetsar än, det är imponerande faktiskt. Jag använder KV+ egna spetsar:

10 kommentarer:

Jola sa...

Hej, vad använder du för verktyg (rasp? ) för slipning av stavspetsarna?

Adam Steen sa...

En sådan: http://www.clasohlson.com/se/Diamantbryne-Dianova-Lapstone-Cook/Pr408744000 , Från Clas Ohlson - diamantslipsguden

Jola sa...

Tack för tipset och en bra blogg!

Adam Steen sa...

Varsågod och tack själv! :)

Martin sa...

Stavspetsar är tillverkade av hårdmetall. Alltså Wolframkcarbid och cobolt i skön blandning. Hårdare än allt stål! Diamant fungerar bra.

Adam Steen sa...

Precis :)

Anonym sa...

hårdare än Adam Steen ?

Adam Steen sa...

Säg du

Anonym sa...

Ja wolframcarbid å cobolt är ju fan inte hårdare än en Steen!

Adam Steen sa...

Oj!