fredag, juli 29, 2016

Jag är en bloggare

BloggerImage

BloggerImage

Såhär kan det se ut när jag sitter och bloggar. Detta är från gårdagen. Jag njuter verkligen av livet just nu, att vara ledig, komma hem efter träningen och bara ta det lugnt utan stress. Kan sitta vid datorn i ett par timmar efter vissa pass, plocka lite i lägenheten och känna harmonin. En skön känsla! 


Jahapp. Idag är det sista träningen innan en skönare vilodag. Ska träna med Jimmie idag igen. Denna gång blir det ett pass i stakningens tecken. Han har hotat med ett antal intervaller under turen idag, så det kommer garanterat bli ett tufft pass, var så säkra på det! 

Är endast lite mör i kroppen, tror på det här med ett pass per dag. Blir längre vila mellan passen först och främst. Men sen också att jag har inbillat mig att jag inte gillar dubbelpass. Det gäller att tro på det man gör och även gilla det. Mycket sitter i det mentala nämligen, mer än man tror!

Skepp o hoj!

Inga kommentarer: