torsdag, januari 28, 2010

Gräsebo nästa

Hej hej!

Morgon igen. Planerar att köra dubbelpass idag igen. Var ska detta sluta, jag tränar ju värre än jag vet inte vad. Vad är planen med detta "dubbelpassande" undrar ni kanske? Med tanke på att jag missat såpass mycket träning under mina sjukdomsperioder i november och december. Så är planen att få in en del volymträning, för att få orken framförallt till längre lopp framöver. Därför tänker jag inte köra någon tävling denna helg, utan istället träna på och också "vila kroppen" från ett hårt race. Veckorna framöver kommer jag i princip köra ett långlopp per helg fram till Vasaloppet.

Dagens träning då?
Jag och Kalle tänkte tillsammans med Fredrik Östberg gästspela i "Gräsebo", eller Begebo som det kallas i folkmun. Dessa två herrar ska köra stakintervaller, medan jag som är en trötting nöjer mig med att köra ett lugnt distanspass. På eftermiddagen ska jag delta i elljuscupen, skidhögskolans tävlingsserie gästar idag Stångtjärn. Vi ska köra 15 km klassiskt. Det kommer bli spännande, blir stum bara jag tänker på det. Men det ska nog gå bra.

Nu måste jag göra mig klar, för Kalle kommer snart och hämtar mig. Jag är ju lite utav en "lyxkille" nu med privatchaufför när inte min bil är på humör.iPoden pumpade igår svensk Hip-Hop på högsta volym, medan jag gled fram i de tungförda nysnöspåren.

Inga kommentarer: