lördag, december 16, 2023

Några lättare stakintervallerHej!

Jag hade lite bråttom igår efter träningen då jag skulle iväg på julbord med jobbet på Romme Alpin, så det får bli en blogg nu istället. 

Efter min lilla förkylning på fem dagar så blev det först ett pass i torsdags och igår körde jag då det andra passet. Egentligen ska man ta det lugnt, men då jag dels inte känt mig speciellt sjuk och då jag dessutom vill köra en träningstävling i Norberg imorgon så ville jag känna på kroppen litegrann. Det blev då väldigt kontrollerade stakintervaller på 5-4-3-2-1 minut, med 2,5-2-1,5-1 minut vila. Här höll jag mig runt konstsnöspåret på 1,5 km i Bergebo och lyckades snitta 21,3 km/h ändå enligt min halvtrötta Forerunner 255. Det kändes ändå helt okej!

Totalt med upp- och nedvarvning landade passet på 90 minuter och 24,2 kilometer. Jag hann också med en lätt variant av mitt gluteus-styrkepass. 

Idag ska jag köra ett lättare pass skate!

Inga kommentarer: