onsdag, mars 22, 2023

Förråd och magasinering

 


Hej alla mina bloggvänner.

Att flytta är ju faktiskt inte så roligt som man kanske kan tro och jag vet hur det är att just flytta. Senast jag flyttade var i april då jag tog mitt bohag och begav mig till en för mig ny adress. Detta var den sjunde eller åttonde flytten hittills i mitt liv. Så det har blivit några tillfällen.

Då när jag flyttade hade jag inte så mycket prylar, så trots att jag flyttade från ett hus till en lägenhet var det inga som helst problem att få med mina saker. Istället så fick jag köpa allting nytt, från möbler, till köksgeråd till annat. Skönt ändå med en nystart. Jag kan dock tänka mig att om jag flyttat härifrån i ett hus till en lägenhet i exempelvis Stockholm att jag hade fått lite mer problem med det logistiska och hela den biten. Om jag då dessutom hade haft en massa möbler och prylar så tror jag att jag skulle ha tagit hjälp av en flyttfirma med magasinering. Förråd Vasastan hade nog behövts om man flyttat till huvudstaden där boenden är så pass dyra att man får nöja sig med ett väldigt litet boende. 

Har du själv använt dig osv någon flyttfirma, eller hur du själv något förråd? Isåfall, vad är dina erfarenheter av det hela? Helt klart så hade det varit skönt att få hjälp med de bitarna om man har behovet. 


 

Inga kommentarer: