torsdag, mars 23, 2023

2,5 timmar klassiskt, med styrka efter + mina högskolepoäng



A S

Tjo! 

Ännu en torsdag med tidigare träning, drömliv dessa dagar! Höll på åka dit idag då jag var nära att behöva göra ett uppdrag på jobbet, men det behövdes ej till sist. 

Jag körde ett lugnt klassiskt pass med skinsskidor i Bergebo denna förmiddag och in på eftermiddagen. 2 h 30 minuter och 32,7 kilometer blev dagens skörd och såklart med 10 diagonalimpulser. Stundtals riktigt blött och tungfört, medan det på vissa ställen var ren blåis. Inte många dagar kvar på de längre spåren nu, tyvärr. Men det ser ut att komma mer snö och kyla framöver, så vi hoppas det förlänger säsongen ett tag till. 

Efter jobbet så körde jag mitt nyare styrkepass där jag fokuserar på att få till lite tyngre styrka med färre repetitioner. Bland annat viktade chins och dips. Ni ser några övningar i denna vlogg. Som jag nämnt tidigare, konditionsträning i all ära, men att känna sig riktigt trött i musklerna efter tuffare styrka är en svårslagen känsla!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet igen för att rycka in som flyttgubbe för lite möbler. De skickade ut en fråga och jag tänkte att det är lika bra att nappa och visa att man är schysst. Bra för karmakontot också. Har den senaste tiden fått smaka en del av just karma. Bland annat med lägre lön och med utgifter denna månad på cirka 3-4 gånger denna månadslön.. Kommer lösa sig, men det blir kämpigt. Hade som jag varit inne på tidigare, behövt ha in ett bättre jobb med längre framtidsutsikter och med högre lön. Har faktiskt sökt några utbildningar, tänker att det är något med programmerare eller inom ekonomi. Tror nästan det får bli det senare då jag där har en del förkunskaper och även en del inläst från högskolan. Som ni kan se här så har även en dumskalle som mig ett gäng högskolepoäng:




4 kommentarer:

Torsten h sa...

Fotot…. Cool passning…!

Adam Steen sa...

Inte så mycket coolare än mina initialer 🥳

Torsten h sa...

… tänkte inte på det…!

Adam Steen sa...

Typiskt :)