fredag, februari 03, 2023

Ny tävlingsdräktHej. 

Läs om dagens träningspass och min återkomst här

Idag har jag fått hem lite nya prylar. Älskar att beställa prylar, speciellt när jag inte träna. Bland annat så har jag beställt ett gäng smycken till mina öron. Tidigare hade jag stora töjningar som jag tröttnade på för säkert 15 år sedan, men tyvärr har hålen inte växt igen helt, så jag beställde små diskreta pluggar att stoppa in i hålen. Snyggare än inget kan jag tycka:Dessutom så har jag beställt en ny tävlingsdräkt som ni ser på översta bilden. Dels hatade jag den jag åkt med de senaste åren då den satt som ett arsel på mig och kändes obekväm mest överallt. Men det är också en form av protest mot att klubben drar sig ur och inte betalar ens startavgifter, något jag fick reda på i slutet av december. Så resten av säsongen kommer jag åka i denna dräkt! Den var både snyggare och skönare. 

Inga kommentarer: