lördag, november 26, 2022

En femmil med fint sällskap





Tjena! 

Igår var jag inte så pigg faktiskt. Kände mig inte frisk på morgonen, på dagen gick det över och jag tränade, för att sedan på kvällen bli sämre igen. Eller på kvällen kände jag mig mest riktigt jävla trött, så pass trött att jag somnade redan vid klockan 22,55, därefter sov jag som en sten ända till klockan 10. Elva friska timmar med sömn alltså! Idag kände jag mig pigg och kry igen (ingen jinx nu tack) och har tränat ett fint pass! 

Tillsammans med crossproffset Isak Gifting #517 och timjägar- samt manager-proffset Jonatan Steen så bjöds det på kilometerjakt på psykslingan på Lugnets skidstadion denna eftermiddag och tidiga kväll. Trots 1-2 plusgrader så gick det ganska lätt i spåret denna dag, runt den cirka 1,55 kilometer långa slingan. Tiden rullade på hyfsat snabbt den också, skönt med sällskap för en gångs skull! Följ gärna dessa på Instagram, då blir dom glada hälsas det!

Jag hamrade in 3 h 05 min och 50,7 kilometer (930 höjdmeter). Enbart stakning så klart. I torsdags när jag var här senast så kändes det ganska segt och dåligt, idag däremot så kändes det helt okej hela vägen. Under den andra halvan av passet dundrade jag in 10 impulser på 15 stavtag vardera, fem uppför och fem på platten, resten var lugn åkning. 

Visst kan dert bli lite långtråkigt att snurra varv på varv, men det finns en viss tjusning i det också, svårt att förklara för de som aldrig provat, eller för de som inte riktigt blivit lika psyk som en annan. Dessutom kan det vara skönt att slippa pannlampa trots att det är mörkt ute, för en gångs skull. 

Väl hemma i Borlänge så dunkade jag av ett TRX-pass som avslutning på träningsdagen. Nu väntar ett långkok på min gamla klassiska gryta som räcker i sju middagar. Det hade varit trevligt med damsällskap, men den tiden verkar för alltid vara förbi, istället får jag väl vara glad över mina träningstimmar som idag passerade 500 stycken sedan måndag vecka 17!









Inga kommentarer: