söndag, november 27, 2022

74 kilometer löpning denna veckaTjena! 

Veckan avrundades med ytterligare ett löppass, det fjärde i ordningen. Ganska många pass för att vara mig, men då vädret är som det är så får jag anpassa mig efter förutsättningarna. Inget mig emot som gillar löpning, så länge jag inte får ont någonstans. 

Idag så blev det ett nytt två timmar långt pass och på den tiden hann jag 23,5 kilometer (5,06 min/km, 425 höjdmeter). Jag sprang till Mellsta, runt stora delar av 7,5-spåret, vidare upp på Tjärnaberget och avslutning med asfalt i närområdena. Återigen dunkade jag in 10 x 20 mångsteg under den första timmen. I och med detta pass så har jag sprungit 74,7 kilometer denna vecka, mycket för att vara mig! 

Löparbenen kändes bättre idag än vad de gjort de senaste passen, vilket var glädjande. Skönt att det går åt rätt håll med tanke på att jag sprungit lite tidigare i år då min hälsena krånglat. Den krånglar fortsatt och känns av då och då, men det har varit hanterbart. 

Hemma så blev det ett TRX-pass som avslutning på veckan. Träningsmängden landade totalt på 15 timmar och 194,9 kilometer. En helt okej vecka!

Inga kommentarer: