onsdag, oktober 26, 2022

Företagsrekonstruktion


Tjenare bloggvänner. 

Förutom mitt sportande är jag ganska nördig när det kommer till pengar, sparande, ekonomi och hela den biten. Jag har dessutom en liten enskild firma. Så för att vara en glad amatör i ämnet så anser jag mig själv ganska så kunnig.

Jag törs säga att alla personer som är läskunniga har hört talas om Corona-pandemin som vi fortsatt inte är fria ifrån. Dock tror jag att inte lika stor andel av folket inser att det varit och är kämpigt för vissa företag i vårt samhälle. Många har fått statligt stöd ekonomiskt och på så sätt klarat sig. En del har tråkigt nog gått i konkurs. Lägg där till ökad oro med kriget i Ukraina, ökad inflation, höjda priser på el/drivmedel/mat, höjda räntor och så vidare, så förstår vi nog de flesta att vi går emot tuffa tider. 

Det finns dock ett annat sätt att göra för att försöka rädda företaget från en konkurs och det är en så kallad: företagsrekonstruktion Stockholm. Med en sådan så får ditt företag hjälp med att omvandla det på bästa sätt för att undvika konkurs. Det kan handla om att förhandla med borgenärer, hitta lösningar, komma fram till nya idéer och så vidare. Allt för att försöka rädda verksamheten i det företag som du brinner för. En rekonstruktion hjälper dig att på bästa sätt hitta snabba, flexibla och hållbara lösningar på den eller de utmaningar du står inför.

Jag tror att många företagsledare som är på gränsen att gå i konkurs kan ta hjälp att göra en rekonstruktion skulle kunna ha nytta av det. Det gäller bara att dels veta om att möjligheten finns och dessutom att våga tro på att det finns lösningar, även om det i stunden ser nattsvart ut.

 

Inga kommentarer: