måndag, oktober 03, 2022

Diverse eteriska oljor, CBD +annatTja! 

Jag har fått möjlighet att testa en del produkter från Greenbalance. Då jag har en del problem med min sömn så valde jag att bland annat prova CBD-olja och en eterisk lavendelolja. CBD-oljan tar jag några droppar under tungan på kvällen innan jag lägger mig och lavendeloljan använder jag i ett aromaljus. Jag tycker båda produkterna ger en bra och skön avslappning. Dessutom har jag provat att dricka ett te med valerianarot på kvällen, även den har gett mig mer lugn. 
Andra produkter som jag testat är olika eteriska oljor såsom Tea tree-olja och eukalyptusolja. Dessa produkter har jag använt till städning (några droppar i mitt rengöringsmedel), tvätten (några droppar tillsammans med ättika, istället för sköljmedel) och till ansiktstvätt. Produkterna luktar fräscht och ger en härlig känsla!
Kolla in greenbalance och leta reda på produkter, samt få tips på användningsområden! Det är riktigt fina och rena produkter rakt igenom!

Inga kommentarer: