onsdag, april 13, 2022

Hektiska testerFick bevittna en ambulanshelikopter igår med Alfons. 


Tja! 

Igår så var jag till Falun med Alfons. Ute i sista sekund som vanligt, så det blev ett väldigt hetsande mitt i rusningstrafiken. Parkerade i garaget på bilden ovan och sprang med Alfons under armen till psykavdelningen där jag skulle lämna pissprov.  Jag hade hållit mig i flera timmar för att det skulle gå smärtfritt, men det gick ju såklart inte. Jag fick be om kaffe och 6-7 glas med vatten. Därefter kunde jag med en kraftansträngning av guds nåde trycka ut cirka en centiliter. Jag har liksom problem att kissa på beställning, speciellt om någon kollar eller väntar. Jag kan aldrig kissa i pissoarer heller. Tydligen kunde dom se direkt om jag hade kvar preparat i kroppen, men det var grönt! Sjukt.. Eller..?! 

Idag så har jag lämnat Alfons på dagis och därefter jobb. Under de första timmarna så passade jag på att smita iväg till Borlänge sjukhus för att ta blodprover också. Allt för att kunna starta denna adhd-utredning. Även här var jag stressad och låg på marginalen. Men det gick bra även denna gång! Så nu återstår ”bara” att få svaren, få en remiss från sjukvården och sedan välja ut en lämplig aktör. Det tar sig. 

Jag vilade igår från träning, idag är tanken att röra på mig igen. Vad det blir återstår att se närmare jul. 

Igår så fick jag hem mitt nya biometriska kort från Rocker:Riktigt mäktigt med ”blipp” och fingeravtrycksläsare, vilket gör att jag inte behöver kod för högre summor. Skaffa kort ni också med denna länk!

Det var allt för nu, vi hörs!

Inga kommentarer: