lördag, mars 26, 2022

Skönt att vara sjuk mellan varven?!



Tjena!

Uppstigning klockan 08,00 idag och fullt pådrag med skidsändningar på TV! Tidig sändning är bra, för då kommer jag upp ur sängen. En annan bra sak är att vara sjuk, då märker jag hur mycket jag saknar att träna. Ser ni hur jag försöker hitta positiva bitar? Det utan att ens försöka. 

Vi kan nog slå fast att jag gjort säsongens sista tävling. Kanske också sista skidpass med tanke på rejält med plusgrader ute och att jag inte planerat att resa iväg någonstans på länge. Dessutom är jag inte frisk än och vet inte när jag kommer bli det. Kanske jag tar några extra vilodagar efteråt också, för att få upp än mer hunger inför träningen. 

Igår var jag rejält trasig i näsan och bihålorna. Det gjorde ont bara av att hosta. Jag tog då till ett kärt gammalt vapen, nämligen nässköljning. Efter det så fick jag ur tre rejäla högar som liknade honung ur näsan, eller snarare hjärnan. Tricket här är att skölja (med salt och lite bikarbonat), sedan böja huvudet framåt och försiktigt i en näsborre i taget blåsa ut eländet långsamt. Genom att blåsa ut långsamt så har jag märkt att man lättare får ut det lite mer djupare liggande snoret. Mysigt ämne att skriva om ändå!

Vad har jag för planer mer idag då tro? Jo, jag har grejat omkring här hemma i lägenheten. Bland annat så har jag ändrat plats på subwoofern från bak, bredvid soffan till fram, bredvid TV:n. Det för att jag tyckt dialogen varit svår att höra i vissa filmer/serier. Får hoppas att det blir bättre! Det är dock inte bara att flytta den, kablar ska passas in i kabellister för minimal synlighet och därefter måste systemet omkalibreras med ”Sonos Trueplay”. 

Efter ovan teknikpill så tänkte jag faktiskt byta däck på cykeln från de dubbade vintersulorna till odubbade sommar-ditos. Borde vara dags för bilen snart också! Så nog finns det att göra, trots att jag inte tränar. 

Hoppas ni får en fin dag!

Inga kommentarer: