söndag, mars 27, 2022

Korta promenader och en testcykling




Ute på en kort testrunda med sommardäck på cykeln. 


Hej!

Jag bytte däck på pendlarcykeln igår, vilket jag också nämnde att jag hade för avsikt att göra. Något jag inte tänkte på var att det fortsatt är fullt med grus på cykelbanorna. Jag tog dock en liten tur och det hela verkade fungera bra ändå. 

Under mina sjukdagar så har jag hunnit med att rensa & städa i lådor och skåp. Dessutom har jag lagt ner en del tid på att få till rätt inställningar och placering av mitt surround-system från Sonos. Jag flyttade ju fram subwoofern till bredvid min TV igår och idag har jag äntligen tagit tag i mina bakhögtalare också. Tidigare så satt de högtalarna rakt framåt. Nu har jag bytt väggfäste på dom så att de istället pekar snett inåt och mot mig. En klar förbättring! 

Vad gäller min fysiska status så är jag fortsatt en bit ifrån att bli frisk. Slemmig i bröstet och snuvig. Jag har dock inte ont i bihålorna. Igår och idag så har jag klarat mig från att ta nässpray, något jag så långt det går försöker undvika. Dock så brukar jag ta den här varianten med kortison i, men den är inte vanebildande. 

Jag tog en promenad på cirka fyra kilometer igår och det var ungefär så långt jag gick idag också. Skönt med friskluft och att få röra mig lite försiktigt. Bara för att få känna mig lite mer sportig så tog jag mina Hoka Clifton till ändamålet. 

Får jag gissa och anta preliminärt så blir jag hemma från jobbet måndag och tisdag. För att sedan återgå på onsdag i rutinerna igen. När det kommer till träning får vi se. Men som jag nämnde igår så är det ganska skönt och välbehövligt  med uppehåll som dessa, då får jag upp suget till att plåga mig igen!

Ha en fortsatt trevlig helg kamrater!

Inga kommentarer: