tisdag, mars 22, 2022

Hår, mat och skovård





Hej på er. 

Ja, det kanske inte syns på bilderna ovan, men jag har klippt mig för första gången på över ett års tid! Jag fick ett infall igår på förmiddagen att det kanske kan vara bra att klippa topparna, tunna ur det och fixa till nacke + polisonger. Fick en tid på min rast hos någon billig och utländsk herrfrisör. Snabbt, smidigt och ekonomiskt. Blev nöjd och ser inte ut som en vilde lika mycket nu. Snål som jag är så köpte jag någon billig hårinpackning och hårolja på Willys också. Förhoppningsvis bättre än inget. Ett jävla meck det här med hår. 
_____

Jag har med hjälp av diverse rabattkoder använt mig av hellofresh i någon vecka nu:



Inne på tredje veckan och totalt blir det fem veckor med matkassar. Riktigt enkelt, gott och kul att prova nya recept. Jag sparar de receptkort som följer med för eventuellt framtida bruk. Riktigt smidigt att maten kommer hem till dörren också. Men när min rabatt tagit slut så kommer jag inte fortsätta, det är lite för dyrt för min smak. 
_____

Idag när det är tisdag så är det som vanligt vilodag. Skönt! Dock så känner jag mig återigen lite lätt krasslig. Så kanske det blir mer än en vilodag igen. Känns lite skitsamma faktiskt. Vi får se hur kroppen svarar framåt, kanske jag tar en säsongsvila redan nu, eller så avvaktar jag lite till. Det lär ge sig under de närmaste dagarna. 

Dagens uppgift förutom att lämna och hämta Alfons, samt jobba blir nog att rengöra och smörja in mina olika vinterskor. Det är ju vår och snart dags för att använda sig av sneakers!
_____

Passa på att skaffa rocker-kortet med denna länk. Följ instruktionerna och få 500 kronor insatt på kortet!

Passa även på att byta till Fello med denna länk och få en extra månad till halva priset!

Hoppas ni får en fin tisdag!

Inga kommentarer: