måndag, februari 14, 2022

Tisdagsuppdatering (på en måndag) och 500 kronor gratis



Skruvar på nya trugor på mina stavar


Hej på er. 

Igår så tränade jag ett fint långpass, tvättade och tankade bilen, tvättade kläder, städade och lite andra tråkiga vardagssysslor. Bra dag ändå. 

Denna dag vaknar jag upp till 1-2 plusgrader och snöblandat regn. Lite trist väder med andra ord. Planen med träning idag är ett kortare skierg-pass och styrka. Jag får också hem Alfons igen, tjoho! 

Jag är fortsatt en aning konfunderad kring varför jag inte riktigt presterar som jag vill. Eller kanske jag presterar på samma nivå, men att många åkare runtomkring har höjt sig, det är ju inte helt osannolikt heller. Kanske har jag blivit mer sliten och påverkad än vad jag tror efter en småtuff period över hösten och vintern där jag känt mig sådär mentalt. Kanske släpper det och blir bättre. Den som lever får se. Det jag mest sliter med på loppen är snabbheten i starten, maxfart, ryck/fartökningar, korta brantbackar och kanske även syreupptaget/kapaciteten. Vad det beror på är som sagt svårt att sia om. 

Under förra veckan både torsdag och fredag så hade jag ett nästan helt igenom gott humör i alla fall, det är värt att uppmärksamma och vara glad över. Det var längesedan sist det inträffade. Hoppas på fler sådana dagar! 

Det är skönt att våren är i antågande, dagarna blir längre och solen syns lite oftare. Bara att njuta. Vi får se vart livet tar mig efter skolavslutningen i juni. Blir det en ny inriktning vad gäller jobb? Vi får se, har inget på gång nu i alla fall. Men det hade kanske varit välbehövligt, även om det är skönt med kortare dagar i skolans värld. 
_____

Förra veckan fick jag ett mail om att någon skaffat Fello med min länk, bättre deal för den personen och en gratismånad för mig. Passa på ni också! Bästa priset på Sveriges bästa mottagning (Telias nät). 

Jag vill åter pusha för att ni ska skaffa Rocker-kortet med denna länk. Följ instruktionerna där och ni får 500 kronor gratis insatt på kortet. Ni har ett gratis kort (både fysiskt och digitalt med Apple Pay, eller Samsung pay) med cashback på, får ni folk som skaffar kortet med er länk så får ni 250 kronor och 0,5% extra i cashback. Hur grymt som helt tycker jag. Detta är inget samarbete med Rocker, utan jag tycker dealen är bra och använder kortet själv dagligen, har slutat använda mitt OKQ8-Visa då dessa villkor är ännu bättre. Så fixa detta nu, 500 kronor för några minuters ”jobb” och ni hjälper mig med 250 kronor och 0,5% extra cashback. Tack!

2 kommentarer:

Robban sa...

Härligt med tisdagsuppdatering på måndag! Det hjälper till att ta sig igenom dagen :-)

Adam Steen sa...

Haha, fy fan, bra att någon är vaken iaf! Bra, då får det stå kvar ;)