tisdag, februari 22, 2022

Och så var det tisdag igen









Hej. 

Ovan har ni fyra bilder från söndagens Bessemerlopp. Äntligen ett lopp där kroppen ville spela på lag igen, efter en ganska seg inledning på säsongen med en känsla av att det fanns mer att ge. Så nu vet jag i alla fall att jag fortsatt kan och jag lär ju inte kunna lägga av än på ett tag.. 

Igår och även idag så har jag vila från träning. Skönt att få låta kroppen återhämta sig. De två senaste veckorna så har jag kört 13,30h (213 km) och 11,55h (189 km), enligt min Garmin, alltså något mer än vanliga ”säsongsveckor”. Nu ska jag ta det lite lugnare fram till Vasaloppet och försöka hålla den formen som nu verkar ha kommit. 

I söndags när jag kom hem så hade jag fått en chokladask lämnad utanför dörren hos mig som tack för hjälpen med den sjuke:




Kul med uppskattning och det känns bra att hjälpa personer i nöd. 

Livet i övrigt är väl sådär trist som vanligt, inga höga toppar eller djupa dalar. Mer likgiltigt och smått hopplöst. Vet inte hur det blir med jobb efter skolavslutningen. Jag hade gärna bytt till något annat, men risken blir väl att jag blir tvungen att jobba mer då, något jag inte direkt är sugen på heller. 

Min aktieportfölj är så jävla rövknu**ad så jag har gett upp även där. Kul att ha halverat den från toppen förra året, lär nog aldrig komma tillbaka dit. Men jag kommer kriga på och göra det jag kan ändå. Alla priser och kostnader går upp, medan lönen stampar på samma. Igår fick jag en ny högre kostnad på min personförsäkring hos moderna, på 30 kronor per månad, ringde upp och skällde ut dom. Sa att jag ville ha det allra billigaste alternativet då jag ändå aldrig nyttjar försäkringar. Det landade på att jag istället fick 30 kronor billigare premie från det tidigare priset. Det gäller att vara på tå överallt om man ska hålla sig flytande från alla gamar. 

Ni måste fixa Rocker-kortet också med denna länk. Så ni får ett gratis kort och 500 kronor insatt att handla för. Samtidigt som jag får 250 kronor och 0,5% extra cashback. Behöver varenda krona jag kan få nu i dessa rejält dåliga tider. Ni kan sen värva folk så att ni får högre cashback och 250 kronor per person. Detta är inget samarbete, utan bara en bra deal. Snälla hjälp mig med detta, tack! 

Passa på att byta operatör till Fello också med denna länk, så får du både välja välkomsterbjudande och en extra månad till halva priset. Telias nät till ett betydligt bättre pris än hos just Telia! 

Denna dag bjuder på jobb först, sedan hämta hem Alfons på dagiset, laga mat och mysa med honom. Inte så mycket mer planerat än så. Hoppas ni får en fin dag!

Inga kommentarer: