måndag, februari 28, 2022

Lite siffror från gårdagens Vasaloppstur, med mera







Hej på er!

Spana in bilderna ovan. En nytvättad Benz är som balsam för min själ - Avfettning, tvätt, torkning, flytande snabbvax, nytankad (som en käftsmäll varje gång, men jag tankar så fort den gått ner ett sträck på mätaren, blir "billigare" inbillar jag mig), torkade instrumentpaneler och så vidare. Sedan smyga hem på småvägar från tvätten, för att undvika att den blir skitig igen, ställa den på parkeringen och sätta i laddaren. När detta är fixat mår jag som allra bäst! Det sägs ju att psykopater är pedantiska, jag fattar inte vad dom menar.. 

Idag har vi måndag igen, solen lyser och våren står för dörren. Lagom skönt trött i kroppen från gårdagens tur längs Vasaloppsspåret med min bror. Tycker det är skoj att få åka spåret innan för att känna på atmosfären med mera. Jag tog några mellantider för skojs skull, så här har ni lite siffror:




Varv 1: Startbacken, från botten till toppen
Varv 2: Toppen av startbacken till Smågan
Varv 3: Smågan till Mångsbodarna
Varv 4: Mångsbodarna till Risberg
Varv 5: Risberg till Evertsberg
Varv 6: Risberg till Oxberg
Varv 7: Oxberg till Hökberg
Varv 8: Hökberg till botten av utförskörningen efter Hökberg

När det kommer till träningsplanen för resten av veckan så ser den ut ungefär som följer:

Måndag: lätt jogg 30-40 min
Tisdag: vila
Onsdag: stakintervaller tröskel, typ 4x5 min
Torsdag: lätt skidåkning + skidtester
Fredag: lätt skidåkning, ev 5 min 10"-20" + skidtester
Lördag: lätt skidåkning + skidtester
Söndag: Vasaloppet
_____

Idag fick jag ett nytt meddelande från Rocker att en ytterligare person hade skaffat Rocker-kortet och följt alla instruktioner. Personen får då 500 kronor insatt på kortet, samtidigt som jag får 250 kronor och 0,5% ytterligare i cashback på allt jag handlar! Såhär ser det ut nu för mig: 




Inte fy skam med både ett gratis kort, och dessutom en utbetald cashback direkt in på kortet varje månad. Att inte fler tagit detta erbjudande är för mig en gåta. Använd denna länken och följ instruktionerna, så kan ni sen i er tur få med andra personer så att även ni för högre cashback!

Givetvis måste jag återigen pusha för att ni ska nyta mobiloperatör till Fello också med denna länken, i erhåller då en extra månad till halva priset! 

Inga kommentarer: