tisdag, november 16, 2021

En dag mitt i livet

Några bilder från i lördags när jag och Alfons var ut på en liten tur. Promenad och cykling till en lekpark där vi lekte och Alfons fick äta sin favoritmat: pannkakor. 


Hej på er. 

Så var det åter tisdag igen. I rutinerna med lämning på dagis, cykling till jobb, förlägga några timmar på arbetsplatsen, hämta hem Alfons igen och sedan ha en lugn kväll tillsammans. Vila och fasta som vanligt när det är tisdag. En dag mitt i livet helt enkelt. 

I helgen blev det dels en planerad vilodag på lördagen, men också en ofrivillig dito på söndagen då jag kände av halsont under dagen innan. 

Igår fick jag dock till två fina intervallpass (löpband + skierg med efterföljande styrka). Innan det första passet var jag åter på vårdcentralen för kartläggning inför en eventuell ADHD-utredning och efter det mötet så skickade min vårdkontakt in en remiss för en utredning i alla fall! Mellan passen så cyklade jag till Willys för matinhandling och lagade sedan ihop min vanliga gryta för de kommande sex middagarna. 

När det kommer till min arbets- och livssituation så är det väl inte så mycket nytt under himlen. Sover fortsatt dåligt från och till. Har en ständigt malande oro i kroppen. Jag känner mig, efter att ha jobbat de senaste sex åren i skolväsendet, väldigt klar med det jobbet. Jag måste dock orka ta tag i att hitta något nytt. Det jag vet är att jag gärna skulle vilja jobba med något inom sport och/eller ekonomi. Det sistnämnda kräver nog dock en färdig högskoleutbildning. 

Min nuvarande anställning har jag bara till nyår, men jag tror jag får vara kvar till skolavslutningen i juni. Har också planer på att börja jobba måndagar också, så att jag på så sätt får möjlighet till att spara lite mer pengar och sedan på sikt kunna leva på portföljen. Drömmar får man ju ha i alla fall! 

Är det någon som har tips på jobb?

Behöver du hjälp med träningsupplägg eller skidteknik?

Vill du annonsera på bloggen?

Kontakta mig:
076 - 166 49 97
_____

Jag skulle bli väldigt glad om ni prenumererade på min youtube-kanal, samt delade, gillade och kommenterade den senaste vloggen

Glad blir jag också om ni fixar ett rocker-kort med denna länk, följer ni instruktionerna så erhåller ni 250 kronor att handla för, dessutom får ni cashback på alla era köp. Jag använder bara detta kortet numer. Känns bra att både ha ett gratis visakort, som dessutom ger tillbaka lite pengar på allt man handlar för. 

Inga kommentarer: