torsdag, november 18, 2021

Bra pass, ny parkering och liten swingKrispig, vacker och skön morgoncykling till jobbet idag! 


Hej! 

Igår blev det ett riktigt bra och tufft träningspass där jag exakt på metern tangerade mitt näst bästa 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-pass på Skiergen. Det enda lilla ”problemet” med dessa tuffa och långa träningspass är att jag har en förmåga att dra ut på starten av passet och således blir jag klar alldeles för sent på kvällen. Men vad gör väl det. Huvudsaken är väl att jag genomför det på bästa sätt!
_____

För några dagar sedan fick jag reda på att dom skulle göra om min parkeringsplats (som ligger cirka 200 meter från lägenheten) utan motorvärmarplats till en parkering med möjlighet till laddning av elbil/hybrid. Så jag fick som kompensation för detta en parkeringsplats som ligger precis vid lägenheten, samt gratis avgift i sex månader. Det gjorde mig på gott humör! Nu kan jag se Benzen från fönstret, bara en sådan sak är ju värt att fira!
_____

Det har varit lite småkämpigt på börsen för egen del en lång tid, jag är dock plus för helåret, vilket ändå känns bra. Det känns också bra att jag för en tid sedan övergav surdegen Embracer. Istället är nu åter Evolution mitt största innehav. Under gårdagen kom det ut en negativ nyhet att Evo misstänks för olagliga bet, en ickenyhet enligt mig, aktien dippade 10% och jag klev in med en hundring som en liten swing-posse:Som vanligt köper jag för tidigt i dippar. Men jag höll positionen till strax innan stängning, sålde sedan av insatsen och kunde gå tre ytterligare Evo-aktier plus. 
_____

Nu börjar vi gå in i en tid där det är lite mellansäsong mellan barmark och snö. Så det kan bli lite vanskligt med vettig träning, i alla fall när det kommer till distanspass. Grus och halka på vägarna gör det svårt med rullskidåkningen. Men jag ska ge det en chans idag ändå efter jobbet tänker jag. Annars får det framöver bli mer löpning. Jag är dock väldigt glad att jag har min kära balkong med löpband och skierg. Det är dock ingen fröjd att köra distanspass där, men i värsta fall så får det bli det. 

Ha en fin torsdag kamrater!

Inga kommentarer: