söndag, oktober 31, 2021

Läge att byta bransch? - Vlogg no. 48


Tja!

Ny vecka, ny vlogg. Samma tjat som vanligt att ni ska prenumerera på kanalen, gilla videon, dela den, kommentera och så vidare. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar jag vore död tankar är inget vidare. Jag har själv haft dem. Hoppas att du har en bra kontakt med din läkare på VC! Hur går det med screeningen för ADHD?

Klokt av dig att komma fram till att arbetsplatsen inte funkar bra. Ingen tackar en för att man "härdar" ut.
Jag tror det kommer lösa sig med jobb för dig.
När man redan har en anställning så dyker det kanske inte upp så många jobbförfrågningar, för folk tänker inte på att fråga en eftersom man ju redan är bunden till ett arbete.
Så blev det för min mamma i alla fall. Hon sa med viss bävan upp sig från skolans värld och undrade vem som skulle vilja anställa någon som närmade sig 60... Men det gick bra! Det dök upp flera olika jobberbjudanden när hon så att säga stod till arbetsmarknadens förfogande och det slutade med att hon blev headhuntad av en Bokhandel och trivs jättebra nu.

Stor kram på dig!
Du gör ett jättebra jobb, och tack för att du delar dina tankar och funderingar i vlogg och blogg.

Adam Steen sa...

Nej. Lite trist faktiskt. Det går inte heller så bra, enligt VC måste man ha ett funktionshinder för att det ska bli utredning ens. Jag har tydligen inget sådant då jag tidigare klarat av skola, betalar räkningar, har det städat hemma och klarar att ha ett jobb. Känns lite skevt faktiskt..

Tack! Precis, så tänker jag också.

Tack för stödet! Kul att höra! :)

Stort tack för det också! Vi kämpar på :)