torsdag, oktober 14, 2021

17:e säsongen som senior..Adam Steen, 17:e(!) säsongen som senior och åter med en aktiv FIS-licens. Galet hur gammal jag är alltså…


Hej på er. 

De två senaste nätterna har jag faktiskt sovit riktigt bra med 9,5 och 7,5 timmar. Det var månader sedan sist. Väldigt välbehövligt! Träningen flyter på rätt skapligt också, vilket känns skönt. Som vanligt är det ju bara att försöka jobba sig igenom perioder när det känns tungt, för det brukar ofta komma en vändning. 

Det har varit skönt med en liten avgiftningsperiod från Avanza också. Jag är ju långsiktig i mina innehav, så egentligen spelar ju dagsrörelser mindre roll. Men det är lättare sagt än gjort att inte bry sig. Vi får se när jag återinstallerar appen igen. Vill gärna få en vändning i sentimentet bekräftad först. 

Ni har oktober på er att skaffa ett Rocker-kort och göra tre köp med det för att få 500 kronor insatt som ni kan handla för. Använd denna länk. Det är faktiskt en bra deal. Jag har som bekant bara detta kort nu, perfekt när det är gratis och dessutom får jag cashback tillbaka på alla köp jag gör, samt ett sparkonto med 0,8% i ränta. Så min taktik är att ha en liten del på Visa-kortet, och resten på sparkontot. Då får jag ett litet, litet kassaflöde varje månad. Betydligt bättre än att inte få något och samtidigt betala för att ha ett kort. Så det kan jag verkligen rekommendera. Många bäckar små så att säga. 

Idag efter jobbet så väntar det ett lugnt distanspass stakning. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: