tisdag, september 07, 2021

Nybesiktigad





Igår var vi på bilprovningen i Falun, Alfons och jag. Den gick igenom utan problem. Skönt med en lite nyare bil. Nu behöver jag inte besikta den fören hösten 2023. Men jag har börjat få tankar om en ny bil igen faktiskt. Det var lite för lite ”lull-lull” (utrustning) på denna och dessutom skulle jag vilja ha en hybrid av någon variant, dock samma märke och modell. Miljömupparna höjer ju skatterna så jag blir mörkrädd. Tur ändå att jag åker högst typ 1 000 mil per år. Vi får helt enkelt se hur det blir, troligen har jag kvar denna, den är ju fin och jag gillar den. 

Idag är det jobb på schemat och Alfons är tillbaka på dagis. Som vanligt när det är tisdag så vilar jag och fastar till middagen. I övrigt blir det väl inte så mycket mer än det vanliga tröket med matlagning, städning och kanske tvätt. Livet i ekorrhjulet. 

Ha en fin tisdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

C klassen må vara fina bilar, men köp för all del inte en laddhybrid, där har Mercedes misslyckats totalt med placeringen av batteriet. Tror det minskade lastutrymmet med en tredjedel...
Kolla på att importera från Tyskland om du är sugen på mer utrustning o bättre skick på bilarna. Svenskar är så snåla när de köper nya bilar, sen så saltas inte vägarna i Tyskland!

Adam Steen sa...

Okej! Tack för tips. Importerade förra bilen från Tyskland och det var inga problem alls för mig. Men det var ett jävla
gnäll från vissa när jag ville byta in den, så det undviker jag gärna, tyvärr.